Menyang kontèn

Mliwis, Cepaga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mliwis
Désa
Mliwis kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Mliwis
Mliwis
Mliwis kapernah ing Jawa Tengah
Mliwis
Mliwis
Mliwis kapernah ing Indonesia
Mliwis
Mliwis
Koordhinat: 7°30′50″S 110°37′35″E / 7.51396°S 110.62647°E / -7.51396; 110.62647Koordhinat: 7°30′50″S 110°37′35″E / 7.51396°S 110.62647°E / -7.51396; 110.62647
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanCepaga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.03.2010

Mliwis iku désa ing Kacamatan Cepaga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.