Menyang kontèn

Cabéankunthi, Cepaga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Cabéankunthi
Désa
Cabéankunthi kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Cabéankunthi
Cabéankunthi
Cabéankunthi kapernah ing Jawa Tengah
Cabéankunthi
Cabéankunthi
Cabéankunthi kapernah ing Indonesia
Cabéankunthi
Cabéankunthi
Koordhinat: 7°33′14″S 110°37′57″E / 7.55386°S 110.63241°E / -7.55386; 110.63241Koordhinat: 7°33′14″S 110°37′57″E / 7.55386°S 110.63241°E / -7.55386; 110.63241
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanCepaga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.03.2009

Cabéankunthi iku désa ing Kacamatan Cepaga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.