Tompegunung, Sukalila, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tompegunung
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
KacamatanSukalila
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Tompegunung iku désa ing Kacamatan Sukalila, Kabupatèn Pathi, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]