Tegalreja, Purwantara, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegalreja
Kalurahan
Tegalreja kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Tegalreja
Tegalreja
Tegalreja kapernah ing Jawa Tengah
Tegalreja
Tegalreja
Tegalreja kapernah ing Indonésia
Tegalreja
Tegalreja
Koordhinat: 7°51′34″S 111°16′29″E / 7.8595028°S 111.2746233°E / -7.8595028; 111.2746233Koordhinat: 7°51′34″S 111°16′29″E / 7.8595028°S 111.2746233°E / -7.8595028; 111.2746233
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanPurwantara
Kodhe laladan
administrasi
33.12.17.1002

Tegalreja iku kalurahan ing Kacamatan Purwantara, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)