Plasa, Purwantara, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Plasa
Désa
Plasa kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Plasa
Plasa
Plasa kapernah ing Jawa Tengah
Plasa
Plasa
Plasa kapernah ing Indonésia
Plasa
Plasa
Koordhinat: 7°48′16″S 111°15′28″E / 7.804366°S 111.2576745°E / -7.804366; 111.2576745Koordhinat: 7°48′16″S 111°15′28″E / 7.804366°S 111.2576745°E / -7.804366; 111.2576745
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanPurwantara
Kodhe laladan
administrasi
33.12.17.2011

Plasa iku désa ing Kacamatan Purwantara, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)