Jaha, Purwantara, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jaha
Désa
Jaha kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Jaha
Jaha
Jaha kapernah ing Jawa Tengah
Jaha
Jaha
Jaha kapernah ing Indonésia
Jaha
Jaha
Koordhinat: 7°50′29″S 111°14′02″E / 7.8414726°S 111.2338275°E / -7.8414726; 111.2338275Koordhinat: 7°50′29″S 111°14′02″E / 7.8414726°S 111.2338275°E / -7.8414726; 111.2338275
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanPurwantara
Kodhe laladan
administrasi
33.12.17.2005

Jaha iku désa ing Kacamatan Purwantara, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)