Sumber, Purwantara, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sumber
Désa
Sumber kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Sumber
Sumber
Sumber kapernah ing Jawa Tengah
Sumber
Sumber
Sumber kapernah ing Indonésia
Sumber
Sumber
Koordhinat: 7°51′34″S 111°13′51″E / 7.8595663°S 111.2308467°E / -7.8595663; 111.2308467Koordhinat: 7°51′34″S 111°13′51″E / 7.8595663°S 111.2308467°E / -7.8595663; 111.2308467
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanPurwantara
Kodhe laladan
administrasi
33.12.17.2004

Sumber iku désa ing Kacamatan Purwantara, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)