Bakalan, Purwantara, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bakalan
Désa
Bakalan kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Bakalan
Bakalan
Bakalan kapernah ing Jawa Tengah
Bakalan
Bakalan
Bakalan kapernah ing Indonésia
Bakalan
Bakalan
Koordhinat: 7°49′04″S 111°17′36″E / 7.8178522°S 111.2934453°E / -7.8178522; 111.2934453Koordhinat: 7°49′04″S 111°17′36″E / 7.8178522°S 111.2934453°E / -7.8178522; 111.2934453
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanPurwantara
Kodhe laladan
administrasi
33.12.17.2010

Bakalan iku désa ing Kacamatan Purwantara, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)