Menyang kontèn

Bakalan, Purwantara, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bakalan
Désa
Bakalan kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Bakalan
Bakalan
Bakalan kapernah ing Jawa Tengah
Bakalan
Bakalan
Bakalan kapernah ing Indonesia
Bakalan
Bakalan
Koordhinat: 7°49′04″S 111°17′36″E / 7.8178522°S 111.2934453°E / -7.8178522; 111.2934453Koordhinat: 7°49′04″S 111°17′36″E / 7.8178522°S 111.2934453°E / -7.8178522; 111.2934453
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanPurwantara
Kodhe laladan
administrasi
33.12.17.2010

Bakalan iku désa ing Kacamatan Purwantara, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.