Menyang kontèn

Kenthèng, Purwantara, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kenthèng
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Wonogiri Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°49′11″S 111°15′28″E / 7.8197294°S 111.2576745°E / -7.8197294; 111.2576745Koordhinat: 7°49′11″S 111°15′28″E / 7.8197294°S 111.2576745°E / -7.8197294; 111.2576745
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanPurwantara
Kodhe laladan
administrasi
33.12.17.2012

Kenthèng iku désa ing Kacamatan Purwantara, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.