Kepyar, Purwantara, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kepyar
Désa
Kepyar kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Kepyar
Kepyar
Kepyar kapernah ing Jawa Tengah
Kepyar
Kepyar
Kepyar kapernah ing Indonésia
Kepyar
Kepyar
Koordhinat: 7°50′09″S 111°17′26″E / 7.8359334°S 111.2904644°E / -7.8359334; 111.2904644Koordhinat: 7°50′09″S 111°17′26″E / 7.8359334°S 111.2904644°E / -7.8359334; 111.2904644
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanPurwantara
Kodhe laladan
administrasi
33.12.17.2009

Kepyar iku désa ing Kacamatan Purwantara, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)