Menyang kontèn

Bangsri, Purwantara, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bangsri
Désa
Bangsri kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Bangsri
Bangsri
Bangsri kapernah ing Jawa Tengah
Bangsri
Bangsri
Bangsri kapernah ing Indonesia
Bangsri
Bangsri
Koordhinat: 7°51′02″S 111°15′28″E / 7.850467°S 111.2576745°E / -7.850467; 111.2576745Koordhinat: 7°51′02″S 111°15′28″E / 7.850467°S 111.2576745°E / -7.850467; 111.2576745
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanPurwantara
Kodhe laladan
administrasi
33.12.17.2003

Bangsri iku désa ing Kacamatan Purwantara, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.