Miricindhé, Purwantara, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Miricindhé
Désa
Miricindhé kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Miricindhé
Miricindhé
Miricindhé kapernah ing Jawa Tengah
Miricindhé
Miricindhé
Miricindhé kapernah ing Indonésia
Miricindhé
Miricindhé
Koordhinat: 7°49′56″S 111°14′29″E / 7.832115°S 111.2412797°E / -7.832115; 111.2412797Koordhinat: 7°49′56″S 111°14′29″E / 7.832115°S 111.2412797°E / -7.832115; 111.2412797
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanPurwantara
Kodhe laladan
administrasi
33.12.17.2006

Miricindhé iku désa ing Kacamatan Purwantara, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)