Gondhang, Purwantara, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gondhang
Désa
Gondhang kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Gondhang
Gondhang
Gondhang kapernah ing Jawa Tengah
Gondhang
Gondhang
Gondhang kapernah ing Indonésia
Gondhang
Gondhang
Koordhinat: 7°49′46″S 111°16′11″E / 7.8293475°S 111.2695981°E / -7.8293475; 111.2695981Koordhinat: 7°49′46″S 111°16′11″E / 7.8293475°S 111.2695981°E / -7.8293475; 111.2695981
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanPurwantara
Kodhe laladan
administrasi
33.12.17.2008

Gondhang iku désa ing Kacamatan Purwantara, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)