Menyang kontèn

Biting, Purwantara, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Biting
Désa
Biting kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Biting
Biting
Biting kapernah ing Jawa Tengah
Biting
Biting
Biting kapernah ing Indonesia
Biting
Biting
Koordhinat: 7°51′12″S 111°17′58″E / 7.8533911°S 111.2994071°E / -7.8533911; 111.2994071Koordhinat: 7°51′12″S 111°17′58″E / 7.8533911°S 111.2994071°E / -7.8533911; 111.2994071
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanPurwantara
Kodhe laladan
administrasi
33.12.17.2001

Biting iku désa ing Kacamatan Purwantara, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.