Tawangmas, Semarang Kulon, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tawangmas
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
KacamatanSemarang Kulon
Cacah padunung-
Kapadhetan-

Tawangmas iku kalurahan kang dumunung ing kacamatan Semarang Kulon, Semarang, Jawa Tengah, Indonésia. Kalurahan iki wewatesan ing sisih lor karo kalurahan Tawangsari, ing sisih kidul karo kalurahan Karangayu lan kalurahan Krobokan, ing sisih wétan karo kacamatan Semarang Lor, ing sisih kulon karo kalurahan Tawangsari.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Semarang Kulon, Semarang, Jawa Tengah

Kelurahan: Kembangarum | Manyaran | Ngemplaksimongan | Bongsari | Bojongsalaman | Cabean | Salamanmloyo | Gisikdrono | Kalibanteng Kidul | Kalibanteng Kulon | Krapyak | Tambak Harjo | Tawangsari | Karang Ayu | Krobokan | Tawangmas