Menyang kontèn

Swarangan, Jorong, Tanah Laut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Swarangan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Kidul
KabupatènTanah Laut
KacamatanJorong
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Swarangan iku désa ing Kacamatan Jorong, Kabupatèn Tanah Laut, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Jorong, Kabupatèn Tanah Laut, Kalimantan Kidul


Désa : Alur | Asam Jaya | Asri Mulya | Batalang | Jorong | Karang Rejo | Muara Asam Asam | Sabuhur | Swarangan


Kalurahan : Asam Asam