Suweng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Anting-anting

Suweng utawa sruweng, utawa subang, utawa sungu iku sajinis pepaès tumrap wanita sing dipasang nèmpèl ing kuping. Bahané bisa saka logam, plastik, kaca, watu aji, manik-manik, lan liya-liyané.

Suweng iki asring uga dipigunakaké kanggo piranti dolanan cublak-cublak suweng.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]