Suweng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Suweng/Anting-anting

Suweng utawa sruweng, utawa subang, utawa sungu iku sajinis pepaès tumrap wanita sing dipasang nèmpèl ing kuping.Bahané bisa saka logam, plastik, kaca, watu mulia, manik-manik, lan liya-liyané.

Suweng iki asring uga dipigunakaké kanggo piranti dolanan cublak-cublak suweng.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]