Suweng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Anting-anting
Suweng saka abad 20 ing museum mesir

Suweng utawa sruweng, utawa subang, utawa sungu iku sajinis pepaès tumrap wanita sing dipasang nèmpèl ing kuping. Bahané bisa saka logam, plastik, kaca, watu aji, manik-manik, lan liya-liyané.

Suweng iki asring uga dipigunakaké kanggo piranti dolanan cublak-cublak suweng.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]