Sungai Tabuk, Lampihong, Balangan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sungai Tabuk
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Kidul
KabupatènBalangan
KacamatanLampihong
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Sungai Tabuk iku siji désa ing Kacamatan Lampihong, Kabupatèn Balangan, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]