Menyang kontèn

Setatsiyun Tokishi (Gifu)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
CF13
Setatsiyun Tokishi

土岐市駅
Setatsiyun Tokishi ing 2021
Lokasi572-3 Izumi-cho, Kujiri, Toki-shi, Gifu-ken 509-5142
Jepang
Koordinat35°21′35″N 137°10′55″E / 35.3597°N 137.182°E / 35.3597; 137.182Koordhinat: 35°21′35″N 137°10′55″E / 35.3597°N 137.182°E / 35.3597; 137.182
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Chūō
Letak dari pangkal353.7 km saka Tokyo
Jumlah peron1 peron samping + 1 peron pulo
Jumlah jalur3
Informasi lain
StatusNduweni staf (Midori no Madoguchi)
Kode stasiunCF13
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka21 Dhésèmber 1902; 121 taun kapungkur (1902-12-21)
Nama sebelumnyaTokitsu (nganti 1965)
Penumpang
FY20165354 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Tokishi kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Tokishi
Setatsiyun Tokishi
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Tokishi kapernah ing Jepang
Setatsiyun Tokishi
Setatsiyun Tokishi
Setatsiyun Tokishi (Jepang)

Setatsiyun Tokishi (土岐市駅 Tokishi-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Toki, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Tōkai).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Tokishi dilayani dening Jalur Utami Chūō, lan nduweni adoh 353.7 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Tokyo lan 43.2 kilometer saka Nagoya.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]