Setatsiyun Sakashita

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Sakashita

坂下駅
Setatsiyun Sakashita
LokasiSakashita, Nakatsugawa-shi, Gifu-ken 509-9232
Jepang
Koordinat35°34′28″N 137°31′50″E / 35.5744°N 137.5305°E / 35.5744; 137.5305Koordhinat: 35°34′28″N 137°31′50″E / 35.5744°N 137.5305°E / 35.5744; 137.5305
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Chūō
Letak dari pangkal307.1 km saka Tokyo
Jumlah peron1 peron samping + 1 peron pulo
Jumlah jalur3
Informasi lain
StatusNduweni staf
Kode stasiunCF21
Sejarah
Dibuka1 Agustus 1908; 115 taun kapungkur (1908-08-01)
Penumpang
FY2014524 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Sakashita kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Sakashita
Setatsiyun Sakashita
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Sakashita kapernah ing Jepang
Setatsiyun Sakashita
Setatsiyun Sakashita
Setatsiyun Sakashita (Jepang)

Setatsiyun Sakashita (坂下駅 Sakashita-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Nakatsugawa, Prefektur Gifu, Jepang, dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Tōkai).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Sakashita dilayani dening Jalur Utami Chūō, lan nduweni adoh 307.1 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Tokyo lan 89.8 kilometer saka Nagoya.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Sakashita ing Wikimedia Commons