Menyang kontèn

Setatsiyun Suhara (Nagano)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Suhara

須原駅
Setatsiyun Suhara ing September 2008
LokasiSuhara, Ōkuwa-mura, Kiso-gun, Nagano-ken 399-5502
Jepang
Koordinat35°41′51″N 137°41′43″E / 35.6974°N 137.6952°E / 35.6974; 137.6952Koordhinat: 35°41′51″N 137°41′43″E / 35.6974°N 137.6952°E / 35.6974; 137.6952
Ketinggian562.9 meter[1]
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Chūō
Letak dari pangkal282.5 km saka Tokyo
Jumlah peron1 peron pulo
Jumlah jalur2
Informasi lain
StatusNduweni staf
Sejarah
Dibuka1 Dhésèmber 1909; 114 taun kapungkur (1909-12-01)
Penumpang
FY201548 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Suhara kapernah ing Nagano Prefecture
Setatsiyun Suhara
Setatsiyun Suhara
Lokasi di Nagano Prefecture
Setatsiyun Suhara kapernah ing Jepang
Setatsiyun Suhara
Setatsiyun Suhara
Setatsiyun Suhara (Jepang)

Setatsiyun Suhara (須原駅 Suhara-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing desa Ōkuwa, Prefektur Nagano, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Tōkai).

Lines[besut | besut sumber]

Setatsiyun Suhara dilayani dening Jalur Utami Chūō, lan nduweni adoh 282.5 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Tokyo lan 114.4 kilometer saka Nagoya.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b Shinano Mainichi Shimbun (2011). Nagano Prefecture All Railway Stations, revised edition (長野県鉄道全駅 増補改訂版) (ing basa Jepang). Shinano Mainichi Shinbun Publishing. kc. 178. ISBN 9784784071647.