Menyang kontèn

Setatsiyun Hideshio

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Hideshio

日出塩駅
Setatsiyun Hideshio ing November 2013
LokasiSoga, Shiojiri-shi, Nagano-ken 399-6461
Jepang
Koordinat36°02′56″N 137°53′42″E / 36.0490°N 137.8951°E / 36.0490; 137.8951Koordhinat: 36°02′56″N 137°53′42″E / 36.0490°N 137.8951°E / 36.0490; 137.8951
Ketinggian811.6 meter[1]
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Chūō
Letak dari pangkal231.0 km saka Tokyo
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur2
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Sejarah
Dibuka21 Dhésèmber 1926; 97 taun kapungkur (1926-12-21)
Penumpang
FY201512 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Hideshio (日出塩駅 Hideshio-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Utami Chūō, Central Japan Railway Company ing kutha Shiojiri, Prefektur Nagano, Japan.

Setatsiyun Hideshio dilayani dening Jalur Utami Chūō, lan nduweni adoh 231.0 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Tokyo lan 165.9 kilometer saka Nagoya.[1]

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. a b Shinano Mainichi Shimbun (2011). Nagano Prefecture All Railway Stations, revised edition (長野県鉄道全駅 増補改訂版) (ing basa Jepang). Shinano Mainichi Shinbun Publishing. kc. 178. ISBN 9784784071647.

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Hideshio ing Wikimedia Commons