Menyang kontèn

Setatsiyun Narai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Narai

奈良井駅
Setatsiyun Narai ing Juni 2009
LokasiNarai, Shiojiri-shi, Nagano-ken 399-6303
Jepang
Koordinat35°58′09″N 137°48′58″E / 35.9692°N 137.8160°E / 35.9692; 137.8160Koordhinat: 35°58′09″N 137°48′58″E / 35.9692°N 137.8160°E / 35.9692; 137.8160
Ketinggian933.8 meter[1]
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Chūō
Letak dari pangkal243.2 km saka Tokyo
Jumlah peron1 peron sisi + 1 peron pulo
Jumlah jalur3
Informasi lain
StatusNduweni staf
Sejarah
Dibuka1 Dhésèmber 1909; 114 taun kapungkur (1909-12-01)
Penumpang
FY201563 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Narai (奈良井駅 Narai-eki?) yaiku setatsiyun sepur Jalur Utami Chūō, Central Japan Railway Company ing kutha Shiojiri, Prefektur Nagano, Jepang.

Setatsiyun Narai dilayani dening Jalur Utami Chūō, lan nduweni adoh 243.2 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Tokyo lan 153.7 kilometer saka Nagoya.[1]

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. a b Shinano Mainichi Shimbun (2011). Nagano Prefecture All Railway Stations, revised edition (長野県鉄道全駅 増補改訂版) (ing basa Jepang). Shinano Mainichi Shinbun Publishing. kc. 178. ISBN 9784784071647.

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Narai ing Wikimedia Commons