Menyang kontèn

Setatsiyun Ōkuwa (Nagano)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Ōkuwa

大桑駅
Setatsiyun Ōkuwa ing September 2008
LokasiNakano, Ōkuwa-mura, Kiso-gun, Nagano-ken 399-5503
Jepang
Koordinat35°41′04″N 137°39′51″E / 35.68444°N 137.66417°E / 35.68444; 137.66417Koordhinat: 35°41′04″N 137°39′51″E / 35.68444°N 137.66417°E / 35.68444; 137.66417
Ketinggian527.2 meter[1]
Operator JR Central
Jalur Chūō Main Line
Letak dari pangkal285.8 km saka Tokyo
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur2
Informasi lain
StatusNduweni staf
Sejarah
Dibuka1 Sèptèmber 1951; 72 taun kapungkur (1951-09-01)
Penumpang
FY2015112 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Ōkuwa kapernah ing Nagano Prefecture
Setatsiyun Ōkuwa
Setatsiyun Ōkuwa
Lokasi di Nagano Prefecture
Setatsiyun Ōkuwa kapernah ing Jepang
Setatsiyun Ōkuwa
Setatsiyun Ōkuwa
Setatsiyun Ōkuwa (Jepang)

Setatsiyun Ōkuwa (大桑駅 Ōkuwa-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing Ōkuwa, Prefektur Nagano, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Tōkai).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Ōkuwa dilayani dening Jalur Utami Chūō, lan nduweni adoh 285.8 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Tokyo lan 111.1 kilometer saka Nagoya.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b Shinano Mainichi Shimbun (2011). Nagano Prefecture All Railway Stations, revised edition (長野県鉄道全駅 増補改訂版) (ing basa Jepang). Shinano Mainichi Shinbun Publishing. kc. 178. ISBN 9784784071647.