Menyang kontèn

Setatsiyun Agematsu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
CF29
Setatsiyun Agematsu

上松駅
Setatsiyun Agematsu ing September 2008
LokasiAgematsu-machi, Kiso-gun, Nagano-ken 399-5601
Jepang
Koordinat35°47′03″N 137°41′35″E / 35.7843°N 137.6931°E / 35.7843; 137.6931Koordhinat: 35°47′03″N 137°41′35″E / 35.7843°N 137.6931°E / 35.7843; 137.6931
Ketinggian708.6 meter[1]
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Chūō
Letak dari pangkal271.1 km saka Tokyo
Jumlah peron1 peron samping + 1 peron pulo
Jumlah jalur3
Informasi lain
StatusNduweni staf
Kode stasiunCF29
Sejarah
Dibuka5 Oktober 1910; 113 taun kapungkur (1910-10-05)
Penumpang
FY2015189 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Agematsu kapernah ing Nagano Prefecture
Setatsiyun Agematsu
Setatsiyun Agematsu
Lokasi di Nagano Prefecture
Setatsiyun Agematsu kapernah ing Jepang
Setatsiyun Agematsu
Setatsiyun Agematsu
Setatsiyun Agematsu (Jepang)

Setatsiyun Agematsu (上松駅 Agematsu-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Agematsu, Prefektur Nagano, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Tōkai).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Agematsu dilayani dening Jalur Utami Chūō, lan nduweni adoh 271.1 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Tokyo lan 125.8 kilometer saka Nagoya.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b Shinano Mainichi Shimbun (2011). Nagano Prefecture All Railway Stations, revised edition (長野県鉄道全駅 増補改訂版) (ing basa Jepang). Shinano Mainichi Shinbun Publishing. kc. 178. ISBN 9784784071647.