Setatsiyun Takenami

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
CF16
Setatsiyun Takenami

武並駅
Setatsiyun Takenami ing November 2011
LokasiTokeori, Takenami-cho, Ena-shi, Gifu-ken 509-7122
Jepang
Koordinat35°26′16″N 137°21′16″E / 35.4379°N 137.3544°E / 35.4379; 137.3544Koordhinat: 35°26′16″N 137°21′16″E / 35.4379°N 137.3544°E / 35.4379; 137.3544
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Chūō
Letak dari pangkal334.0 km saka Tokyo
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur2
Informasi lain
StatusNduweni staf
Kode stasiunCF16
Sejarah
Dibuka1 April 1926; 97 taun kapungkur (1926-04-01)
Penumpang
FY2016934 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Takenami kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Takenami
Setatsiyun Takenami
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Takenami kapernah ing Jepang
Setatsiyun Takenami
Setatsiyun Takenami
Setatsiyun Takenami (Jepang)

Setatsiyun Takenami (武並駅 Takenami-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Ena, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Tōkai).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Takenami dilayani dening Jalur Utami Chūō, lan nduweni adoh 334.0 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Tokyo lan 62.9 kilometer saka Nagoya.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Takenami ing Wikimedia Commons