Menyang kontèn

Setatsiyun Kuramoto (Nagano)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Kuramoto

倉本駅
Setatsiyun Kuramoto ing September 2008
LokasiOgihara, Agematsu-machi, Kiso-gun, Nagano-ken 399-5608
Jepang
Koordinat35°43′59″N 137°42′51″E / 35.7330°N 137.7141°E / 35.7330; 137.7141Koordhinat: 35°43′59″N 137°42′51″E / 35.7330°N 137.7141°E / 35.7330; 137.7141
Ketinggian610.1 meter[1]
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Chūō
Letak dari pangkal277.7 km saka Tokyo
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur2
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Sejarah
Dibuka1 Sèptèmber 1948; 75 taun kapungkur (1948-09-01)
Penumpang
FY201519 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Kuramoto kapernah ing Nagano Prefecture
Setatsiyun Kuramoto
Setatsiyun Kuramoto
Lokasi di Nagano Prefecture
Setatsiyun Kuramoto kapernah ing Jepang
Setatsiyun Kuramoto
Setatsiyun Kuramoto
Setatsiyun Kuramoto (Jepang)

Setatsiyun Kuramoto (倉本駅 Kuramoto-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Agematsu, Prefektur Nagano, Jepang, dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Tōkai).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Kuramoto dilayani dening Jalur Utami Chūō, lan nduweni adoh 277.7 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Tokyo lan 119.2 kilometer saka Nagoya.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b Shinano Mainichi Shimbun (2011). Nagano Prefecture All Railway Stations, revised edition (長野県鉄道全駅 増補改訂版) (ing basa Jepang). Shinano Mainichi Shinbun Publishing. kc. 178. ISBN 9784784071647.