Menyang kontèn

Setatsiyun Kiso-Fukushima

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
CF30
Setatsiyun Kiso-Fukushima

木曽福島駅
Setatsiyun Kiso Fukushima, November 2013
LokasiFukushima, Kiso-machi, Kiso-gun, Nagano-ken 397-0001
Jepang
Koordinat35°50′38″N 137°41′36″E / 35.8439°N 137.6932°E / 35.8439; 137.6932Koordhinat: 35°50′38″N 137°41′36″E / 35.8439°N 137.6932°E / 35.8439; 137.6932
Ketinggian775.3 meter[1]
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Chūō
Letak dari pangkal263.8 km saka Tokyo
Jumlah peron1 peron pulo
Jumlah jalur2
Informasi lain
StatusNduweni staf
Kode stasiunCF30
Sejarah
Dibuka5 Oktober 1910; 113 taun kapungkur (1910-10-05)
Penumpang
FY2015774 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Kiso-Fukushima (木曽福島駅 Kiso-Fukushima-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Kiso, Prefektur Nagano, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Tōkai).

Setatsiyun Kiso-Fukushima dilayani dening Jalur Utami Chūō, lan nduweni adoh 263.8 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Tokyo lan 133.1 kilometer saka Nagoya.[1]

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. a b Shinano Mainichi Shimbun (2011). Nagano Prefecture All Railway Stations, revised edition (長野県鉄道全駅 増補改訂版) (ing basa Jepang). Shinano Mainichi Shinbun Publishing. kc. 178. ISBN 9784784071647.