Setatsiyun Nakatsugawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
CF19
Setatsiyun Nakatsugawa

中津川駅
Setatsiyun Nakatsugawa, 2021
Lokasi2-1-3 Ōtachō, Nakatsugawa-shi, Gifu-ken 508-0033
Jepang
Koordinat35°30′02″N 137°30′11″E / 35.500507°N 137.503156°E / 35.500507; 137.503156Koordhinat: 35°30′02″N 137°30′11″E / 35.500507°N 137.503156°E / 35.500507; 137.503156
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Chūō
Letak dari pangkal317.0 km saka Tokyo
Jumlah peron1 peron samping + 1 peron pulo
Jumlah jalur3
Informasi lain
StatusNduweni staf (Midori no Madoguchi)
Kode stasiunCF19
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka21 Dhésèmber 1902; 121 taun kapungkur (1902-12-21)
Nama sebelumnyaNakatsu (nganti 1911)
Penumpang
FY20143432 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Nakatsugawa kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Nakatsugawa
Setatsiyun Nakatsugawa
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Nakatsugawa kapernah ing Jepang
Setatsiyun Nakatsugawa
Setatsiyun Nakatsugawa
Setatsiyun Nakatsugawa (Jepang)

Setatsiyun Nakatsugawa (中津川駅 Nakatsugawa-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Nakatsugawa, Prefektur Gifu, Jepang, dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Tōkai).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Nakatsugawa dilayani dening Jalur Utami Chūō, lan nduweni adoh 317.0 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Tokyo lan 79.9 kilometer saka Nagoya.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]