Menyang kontèn

Setatsiyun Harano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Harano

原野駅
Setatsiyun Harano ing Oktober 2010
LokasiHiyoshi, Kiso-machi, Kiso-gun, Nagano-ken 399-6101
Jepang
Koordinat35°52′18″N 137°44′31″E / 35.8718°N 137.7419°E / 35.8718; 137.7419Koordhinat: 35°52′18″N 137°44′31″E / 35.8718°N 137.7419°E / 35.8718; 137.7419
Ketinggian837.3 meter[1]
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Chūō
Letak dari pangkal258.3 km saka Tokyo
Jumlah peron2 peron sisi
Jumlah jalur2
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Sejarah
Dibuka21 April 1955; 69 taun kapungkur (1955-04-21)
Penumpang
FY201563 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Harano kapernah ing Nagano Prefecture
Setatsiyun Harano
Setatsiyun Harano
Lokasi di Nagano Prefecture
Setatsiyun Harano kapernah ing Jepang
Setatsiyun Harano
Setatsiyun Harano
Setatsiyun Harano (Jepang)

Setatsiyun Harano (原野駅 Harano-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Kiso, Prefektur Nagano, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Tōkai).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Harano dilayani dening Jalur Utami Chūō, lan nduweni adoh 258.3 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Tokyo lan 138.6 kilometer saka Nagoya.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b Shinano Mainichi Shimbun (2011). Nagano Prefecture All Railway Stations, revised edition (長野県鉄道全駅 増補改訂版) (ing basa Jepang). Shinano Mainichi Shinbun Publishing. kc. 178. ISBN 9784784071647.