Menyang kontèn

Setatsiyun Yabuhara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Yabuhara

藪原駅
Setatsiyun Yabuhara ing Oktober 2015
LokasiYabuhara, Kiso-mura, Kiso-gun, Nagano-ken 399-6201
Jepang
Koordinat35°55′49″N 137°47′03″E / 35.9304°N 137.7842°E / 35.9304; 137.7842Koordhinat: 35°55′49″N 137°47′03″E / 35.9304°N 137.7842°E / 35.9304; 137.7842
Ketinggian924.2 meter[1]
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Chūō
Letak dari pangkal249.8 km saka Tokyo
Jumlah peron1 peron samping + 1 peron pulo
Jumlah jalur3
Informasi lain
StatusNduweni staf
Sejarah
Dibuka5 Oktober 1910; 113 taun kapungkur (1910-10-05)
Penumpang
FY2015135 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Yabuhara kapernah ing Nagano Prefecture
Setatsiyun Yabuhara
Setatsiyun Yabuhara
Lokasi di Nagano Prefecture
Setatsiyun Yabuhara kapernah ing Jepang
Setatsiyun Yabuhara
Setatsiyun Yabuhara
Setatsiyun Yabuhara (Jepang)

Setatsiyun Yabuhara (藪原駅 Yabuhara-eki?) yaiku setatsiyun sepur Jalur Utami Chūō, Central Japan Railway Company ing Yabuhara, Desa Kiso, Distrik Kiso, Prefektur Nagano, Jepang.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Yabuhara dilayani dening Jalur Utami Chūō, lan nduweni adoh 249.8 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Tokyo lan 147.1 kilometer saka Nagoya.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b Shinano Mainichi Shimbun (2011). Nagano Prefecture All Railway Stations, revised edition (長野県鉄道全駅 増補改訂版) (ing basa Jepang). Shinano Mainichi Shinbun Publishing. kc. 178. ISBN 9784784071647.