Setatsiyun Kamado

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
CF15
Setatsiyun Kamado

釜戸駅
Setatsiyun Kamado ing Dhesember 2004
LokasiHigashi-Oshima, Mizunami-shi, Gifu-ken 509-6472
Jepang
Koordinat35°24′40″N 137°18′19″E / 35.4112°N 137.3052°E / 35.4112; 137.3052Koordhinat: 35°24′40″N 137°18′19″E / 35.4112°N 137.3052°E / 35.4112; 137.3052
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Chūō
Letak dari pangkal339.4 km saka Tokyo
Jumlah peron1 peron samping + 1 peron pulo
Jumlah jalur3
Informasi lain
StatusNduweni staf
Kode stasiunCF15
Sejarah
Dibuka21 Dhésèmber 1902; 121 taun kapungkur (1902-12-21)
Penumpang
FY2016295 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Kamado kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Kamado
Setatsiyun Kamado
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Kamado kapernah ing Jepang
Setatsiyun Kamado
Setatsiyun Kamado
Setatsiyun Kamado (Jepang)

Setatsiyun Kamado (釜戸駅 Kamado-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Mizunami, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Tōkai).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Kamado dilayani dening Jalur Utami Chūō, lan nduweni adoh 339.4 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Tokyo lan 57.5 kilometer saka Nagoya.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Kamado ing Wikimedia Commons