Menyang kontèn

Setatsiyun Ochiaigawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Ochiaigawa

落合川駅
Setatsiyun Ochiaigawa, Oktober 2011
LokasiOchiai, Nakatsugawa-shi, Gifu-ken 508-0006
Jepang
Koordinat35°31′31″N 137°31′49″E / 35.5252°N 137.5303°E / 35.5252; 137.5303Koordhinat: 35°31′31″N 137°31′49″E / 35.5252°N 137.5303°E / 35.5252; 137.5303
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Chūō
Letak dari pangkal313.2 km saka Tokyo
Jumlah peron1 peron pulo
Jumlah jalur2
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Sejarah
Dibuka27 Novèmber 1917; 106 taun kapungkur (1917-11-27)
Lokasi pada peta
Setatsiyun Ochiaigawa kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Ochiaigawa
Setatsiyun Ochiaigawa
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Ochiaigawa kapernah ing Jepang
Setatsiyun Ochiaigawa
Setatsiyun Ochiaigawa
Setatsiyun Ochiaigawa (Jepang)

Setatsiyun Ochiaigawa (落合川駅 Ochiaigawa-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Nakatsugawa, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Tōkai).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Ochiaigawa dilayani dening Jalur Utami Chūō, lan nduweni adoh 313.2 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Tokyo lan 83.7 kilometer saka Nagoya.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Ochiaigawa ing Wikimedia Commons