Menyang kontèn

Setatsiyun Kokokei

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
CF11
Setatsiyun Kokokei

古虎渓駅
Setatsiyun Kokokei ing Maret 2008
LokasiSuwa-cho Kanda, Tajimi-shi, Gifu-ken 507-0044
Jepang
Koordinat35°18′12″N 137°6′4″E / 35.30333°N 137.10111°E / 35.30333; 137.10111Koordhinat: 35°18′12″N 137°6′4″E / 35.30333°N 137.10111°E / 35.30333; 137.10111
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Chūō
Letak dari pangkal363.3 km saka Tokyo
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur2
Informasi lain
StatusNduweni staf
Kode stasiunCF11
Sejarah
Dibuka1 November 1952
Penumpang
FY2015485 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Kokokei (古虎渓駅 Kokokei-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Tajimi, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Tōkai).

Setatsiyun Kokokei dilayani dening Jalur Utami Chūō, lan nduweni adoh 363.3 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Tokyo lan 31.6 kilometer saka Nagoya.

Referensi

[besut | besut sumber]

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Kokokei ing Wikimedia Commons