Ngawenamba, Kunduran, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngawenamba
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBlora
KacamatanKunduran
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Ngawenamba, (panulisan ing Basa Indonésia: Ngawenombo) iku désa ing Kecamatan Kunduran, Kabupatèn Blora, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]