Sempu, Kunduran, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sempu
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBlora
KacamatanKunduran
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Sempu iku désa ing Kacamatan Kunduran, Kabupatèn Blora, ProvinsiJawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]