Cungkup, Kunduran, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cungkup
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBlora
KacamatanKunduran
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Cungkup iku désa / Kalurahan ing Kacamatan Kunduran, Kabupatèn Blora, PropinsiJawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]