Radius Prawiro: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
c (éjaan using AWB)
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
|religion = [[Kristen]]
}}
Dr. '''Radius Prawiro''', Drs.ec.,AK ({{lahirmati|[[Kota Yogyakarta|Jogjakarta]], [[Hindia-Belanda]] (kini [[Indonesia]])|29|6|1928|[[München]], [[Jerman]]|26|5|2005}}) yaikuya iku sawijining [[ékonomi|ekonom]] lan [[politikus]] [[Indonesia]].
 
== Pendhidhikan ==
 
== Hobi lan kulawarga ==
Radius yaikuya iku penggemar [[fotografi]] lan [[sepeda motor]]. Hobine marang sepeda motor berawal kawiwitan nalika sekolah ing Walanda lan dilereni nalika njabat minangka [[Gubernur Bank Indonesia]] kanthi alesan keamanan. Saliyane iku, dheweke uga seneng ''berkebun'' lan akeh nglodhangake wektune kanggo ngrumat tanduran bebarengan karo bojone, Leonie Supit.
 
== Tilar donya ==
18.000

besutan

Menu navigasi