Basa Latin: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
c
→‎Basa Roman: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji (2))
c (→‎Basa Roman: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB)
 
 
== Basa Roman ==
[[Basa Latin Rakyat]] (sajeroning basa Latin ''[[sermo vulgaris]]'' utawa "basa rakyat") sing dituturake déning antarané bala wadya [[Romawi]] dadi basa pengantar ing laladan krajan. Ing sawetarasawatara panggonan, basa iki malah nggantèkaké basa saenggon. Basa-basa turunan saka basa Latin iki ingaran basa [[basa Roman|Roman]], nanging basa Latin dhéwé dudu basa Roman. Basa Latin kalebu kulawarga basa-[[basa Italik]].
 
== Aksara Latin ==
352.737

besutan

Menu navigasi