SIL

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

SIL International (wiwitan jenengé Summer Institute of Linguistics) iku sawijining organisasi ngèlmiah Kristen nirlaba sing tujuan mliginé nyinaoni, ngembangaké lan ndhokumèntasèkaké basa-basa sing kurang dikenal sajeroning upaya nybar kawruh linguistik, nyebar kamampuan waca-tulis ing donya lan mbantu perkembangan basa minoritas. SIL International nyadiakaké sumber daya sajeroning panelitèn basaliwat Ethnologue.com.

Kodhe SIL[besut | besut sumber]

SIL nandhani saben basa kanthi kodhe telung aksara, contoné:

Daftar pepak bisa dideleng ing http://www.ethnologue.com/codes/#downloading

Pranala njaba[besut | besut sumber]