Kasus ablatif

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Ing ngèlmu linguistik, kasus ablatif iku kanggo nandhani papan asal, akibat, "ninggalaké saka" utawa barang sing dibandhingaké. Biasané kasus iki bisa dipertal mawa tembung "saka".

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kasus_ablatif&oldid=829846"