Kasus ablatif

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Ing ngèlmu linguistik, kasus ablatif iku kanggo nandhani papan asal, akibat, "ninggal saka" utawa barang sing dibandhingaké. Lumrahé kasus iki bisa dipertal mawa tembung "saka".