Kasus génitif

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Ing ngèlmu linguistik, kasus génitif biasané dienggo nandhani milik utawa darbé. Nanging terkadhang kasus iki uga dienggo nandhani tembung "kanggo" utawa "marang". Ing Basa Sangskreta kerep uga dienggo minangka kasus absolut: senadyan.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kasus_génitif&oldid=829695"