Kasus génitif

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing ngèlmu linguistik, kasus génitif racaké dienggo nandhani milik utawa darbé. Nanging terkadhang kasus iki uga dienggo nandhani tembung "kanggo" utawa "marang". Ing Basa Sangskreta kerep uga kanggo kasus absolut: sanadyan.