Kasus akusatif

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Ing ngèlmu linguistik, kasus akusatif iku kasus kanggo nandhani objèk langsung saka siji tembung kriya transitif.