Kasus akusatif

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Ing ngèlmu linguistik, kasus akusatif iku kasus kanggo nandhani objèk langsung saka sawijining tembung kriya transitif.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kasus_akusatif&oldid=837121"