Kasus akusatif

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Ing ngèlmu linguistik, kasus akusatif iku kasus kanggo nandhani objèk langsung saka sawijining tembung kriya transitif.