Kasus akusatif

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing ngèlmu linguistik, kasus akusatif iku kasus kanggo nandhani objèk langsung saka siji tembung kriya transitif.