Basa mati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Basa mati iku basa sing wis ora nduwé panutur utawa ora dienggo manèh. Basa mati nanging uga kerep dienggo minangka basa liturgis, kayata basa Sangskreta, basa Latin lan sapanunggalané.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Basa_mati&oldid=833836"