Basa mati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Basa mati iku basa sing wis ora nduwé panutur utawa ora dienggo manèh. Basa mati nanging uga kerep dienggo minangka basa liturgis, kaya ta basa Sangskreta, basa Latin lan sapanunggalané.