Kasus lokatif

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing ngèlmu linguistik, kasus lokatif iku kanggo nandhani "papan", "panggonan" utawa "wektu". Lumrahé iki bisa dipertal mawa tembung "ing", "ngenani" utawa "nalika".