Kasus lokatif

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Ing ngèlmu linguistik, kasus lokatif iku kanggo nandhani "papan", "panggonan" utawa "wektu". Lumrahé iki bisa dipertal mawa tembung "ing", "ngenani" utawa "nalika".