Kasus lokatif

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Ing ngèlmu linguistik, kasus lokatif iku kanggo nandhani "papan", "panggonan" utawa "wektu". Biasané iki bisa dipertal mawa tembung "ing", "ngenani" utawa "nalika".

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kasus_lokatif&oldid=829845"