Kasus lokatif

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ing ngèlmu linguistik, kasus lokatif iku kanggo nandhani "papan", "panggonan" utawa "wektu". Biasané iki bisa dipertal mawa tembung "ing", "ngenani" utawa "nalika".

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kasus_lokatif&oldid=829845"