Kasus lokatif

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Ing ngèlmu linguistik, kasus lokatif iku kanggo nandhani "papan", "panggonan" utawa "wektu". Biasané iki bisa dipertal mawa tembung "ing", "ngenani" utawa "nalika".

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kasus_lokatif&oldid=829845"