Kasus datif

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Ing ngèlmu linguistik, kasus datif iku nandhani obyèk awujud tembung lingga sing diwèhaké. Contoné ing ukara "Budi mènèhi Ida buku". Ida ing ukara iki ya iku obyèk datif.