Kasus nominatif

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Ing ngèlmu linguistik, kasus nominatif iku subjèk utawa pokok ukara mawa katrangané. Katrangané iki kerep tanpa tembung kriya panyambung.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kasus_nominatif&oldid=829686"