Kasus nominatif

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Ing ngèlmu linguistik, kasus nominatif iku subjèk utawa pokok ukara mawa katrangané. Katrangané iki kerep tanpa tembung kriya panyambung.