Kasus nominatif

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Ing ngèlmu linguistik, kasus nominatif iku subjèk utawa pokok ukara mawa katrangané. Katrangané iki kerep tanpa tembung kriya panyambung.