Menyang kontèn

Maitan, Tambakrama, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Maitan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
KacamatanTambakrama
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Maitan iku désa ing Kacamatan Tambakrama, Kabupatèn Pathi, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]