Menyang kontèn

Klédhungkradènan, Banyuurip, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Klédhungkradènan
Kalurahan
Klédhungkradènan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Klédhungkradènan
Klédhungkradènan
Klédhungkradènan kapernah ing Jawa Tengah
Klédhungkradènan
Klédhungkradènan
Klédhungkradènan kapernah ing Indonesia
Klédhungkradènan
Klédhungkradènan
Koordhinat: 7°43′46″S 109°58′31″E / 7.72941°S 109.97516°E / -7.72941; 109.97516Koordhinat: 7°43′46″S 109°58′31″E / 7.72941°S 109.97516°E / -7.72941; 109.97516
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBanyuurip
Kodhe laladan
administrasi
33.06.07.1026

Klédhungkradènan iku kalurahan ing Kacamatan Banyuurip, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.