Kategori:Koréa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Kategori:Korea)

Koréa iku sawijining tilas negara ing Asia sing saiki kapecah dadi rong negara, Korea Kidul lan Korea Lor.

Katerangan candhaké, wacanen Koréa.

Anak kategori

Kategori iki isi 6 anak kategori. Ana ngisor iki dituduhaké 6 anak kategori.

B

K

M

O

P

S